El-rådgivning fra erfaren el-ingeniør 

Bossen & Hansen er et rådgivende el-ingeniørfirma, der har eksisteret siden 1999, hvilket gør, at vi har erfaringen, viden og kompetencerne til at løse dit el-projekt. Vi udfører alt indenfor el-rådgivning lige fra jernbaneinstallationer til belysningsteknik, stærk- og svagstrømsinstallationer, el-automatik, edb-installationer til PLC-, ABV -og SRO/SCADA-anlæg. Ingen opgave er for lille eller for stor for vores el-ingeniører!

Står du og mangler en el-ingeniør? 

Vores firma består i dag af otte ansatte: syv el-rådgivere og el-ingeniører og én administrativ medarbejder. Vi lægger stor vægt på alsidig teknisk baggrund, erfaring, fagligt engagement og kundeorientering og derfor gennemgår firmaets ansatte løbende efteruddannelser og kurser indenfor de stærk -og svagstrømstekniske fagdicipliner, så de hele tiden er opdateret og i stand til at give den bedste og mest faglige rådgivning.

Bossen & Hansens hovedkontor har siden 2003 ligget i Kolding by, i den gamle toldbygning på Toldbodgade. I Kolding ligger vi centralt placeret lige ved siden af Kolding Station og med udsigt ud over Kolding Havn. Selvom vores kontor ligger i Jylland, varetager vi opgaver i hele landet og et hurtigt kig på vores referenceliste vil da også bevidne, at vi udfører -og har udført, mange opgaver b.la. både på Sjælland, Fyn og i Nordjylland. Geografi er ikke en hindring!

Vi udfører også totalrådgivning

Selvom vores spidskompetence som el-ingeniører ligger i el-rådgivning og el-projektering, så har vi et bredt netværk af samarbejdspartnere over hele landet. Vores samarbejdspartnere er arkitekter, ingeniører samt entreprenører, der gør os i stand til at løse opgaver i ALLE fagdiscipliner indenfor byggeri og anlæg.

Kan vi være dig behjælpelig med el-rådgivning eller el-projektering eller vil du gerne have en uforpligtende snak med én af vores el-ingeniører om dit el-projekt? Så kontakt os gerne på 76339200!


+45 76 33 92 00

Programmeret og hosted af nordicweb