Nyheder

Ny direktør tiltrådt

Mads Sølvsten Dahl er tiltrådt som ny direktør pr. 01.03.2023.

Efter næsten 24 år på posten som administrerende direktør, har Finn Hansen valgt at give stafetten videre. Mads Sølvsten Dahl er 1. marts 2023 tiltrådt som ny administrerende direktør for Bossen & Hansen A/S. 

”Jeg har i længere tid gået med overvejelserne omkring at træde tilbage som direktør for Bossen og Hansen, da jeg pt. både bestrider jobbet som direktør for Bossen & Hansen samtidig med, at jeg er på en ressourcekontrakt ved Banedanmark. Det er på tide, at der kommer nye kræfter til, som forhåbentlig kan løfte Bossen & Hansen til nye højder og som kan være med til, at Bossen & Hansen vækster yderligere i opgaver og medarbejdere,” udtaler Finn Hansen, der fortsætter som senior konsulent.

Mads S. Dahl kommer fra en stilling som forretningschef for EKJ Rådgivende Ingeniørers afdeling i Odense, EKJ Syd, hvor han har været med til at drive og udvikle forretningsområdet siden 2015. Bossen & Hansen er et vigtigt datterselskab i EKJ-koncernen.

”Jeg ser frem til at prøve kræfter med nye spændende opgaver. Bossen & Hansen er en rådgivende virksomhed med specialiserede kompetencer indenfor el- og bane, og jeg glæder mig meget til sammen med de dygtige medarbejdere at drive og udvikle firmaet,” siger Mads Sølvsten Dahl.