Erfarne El-ingeniører

Et sikkert valg

Vores el-ingeniører udfører alt indenfor el-rådgivning i hele landet. Vi råder over 7 kompetente rådgivende el-ingeniører, som udelukkende beskæftiger sig med el-opgaver indenfor byggeri og infrastruktur.

Vi ønsker at skabe de bedste løsninger for vores kunder med udgangspunkt i de ønsker og visioner vores kunder har for deres projekter. Siden firmaets start i 1999, har vores el-ingeniører leveret uafhængig el-rådgivning på en lang række store og små projekter i hele landet for statslige-, offentlige-og private bygherre.

Vores el-ingeniører har mange års erfaring indenfor projektering, udførelse, tilsyn samt faglig koordinering på alle slags el-opgaver – lige fra jernbaneinstallationer til belysningsteknik, ladestandere, teknisk dokumentation, energioptimering og bygningsautomatik på store og små projekter. Dette gør os i stand til at tilknytte den rette kompetente bemanding hele vejen igennem ethvert projekt. Samtidig kan vi inddrage højt specialiserede kompetencer fra vores brede netværk af samarbejdspartnere over hele landet. Vores samarbejdspartnere er arkitekter, ingeniører samt entreprenører, som gør os i stand til at løse alle fagdiscipliner inden for byggeri og anlæg.

Alle vores el-ingeniører er enten uddannede stærkstrømsingeniører eller el-installatører og har solid erfaring fra branchen og passion for deres fag. De arbejder struktureret, har blik for det tværfaglige samarbejde og prioriterer god og konstruktiv dialog med vores kunder og samarbejdspartnere.

Vi lægger stor vægt på alsidig teknisk baggrund, erfaring, fagligt engagement og kundeorientering og derfor gennemgår firmaets el-ingeniører løbende efteruddannelser og kurser indenfor de stærk -og svagstrømstekniske fagdicipliner, så de hele tiden er opdateret og i stand til at give den bedste og mest faglige rådgivning.

Har du brug for en dygtig og kompetent el-ingeniør enten nu eller på dit næste projekt, så er du velkommen til at kontakte os for en uforpligtende el-snak. Du kan enten ringe til os på +45 76 33 92 00 eller skrive til os på office@bossen-hansen.dk og så vender vi retur hurtigst muligt.