Boliger

Boliger

Står du og mangler en el-specialist til dit boligprojekt? Bossen & Hansen har mange års erfaring indenfor el-rådgivning til boligbyggerier. Vi ønsker at skabe de bedste løsninger for vores kunder med udgangspunkt i de ønsker og visioner vores kunder har for deres byggeprojekter.

Vores kernekompetencer ligger indenfor el-faget, det er her vi er specialister og det er her vi har udviklet os siden 1999. Vi kan tilbyde vores kunder en lang række af ydelser indenfor el-rådgivning til boligbyggerier, herunder b.la. :

El-projektering

Belysningsanlæg

Videoovervågning og adgangskontrol

Netværksinstallationer

Ladestandere

Sikkerhedsbelysning

Brandtekniske installationer

Funktionsafprøvning

Energioptimering

Hvis vores kunder ønsker en totalløsning, så har vi rådgivere indenfor alle fag klar i vores netværk af gode samarbejdspartnere over hele landet.

Vi har siden 1999 renoveret mange boliger i alle former og størrelser og til alle salgs formål. Hvert projekt er spændende og unikt på sin helt egen måde og om det drejer sig om ungdoms -og studieboliger, fredede boliger eller boligforeninger, så er fælles for alle projekter, at vi får lov til at ”nørde” med det som interesserer os og som vi elsker at beskæftige -og udfordre os selv med hver dag.