Solcelle

Solcelle Rådgivning

Står du og er på udkig efter professionel rådgivning omkring solceller? Hos Bossen & Hansen specialiserer vi os i at tilbyde dygtig og erfaren solcelle-rådgivning til en bred vifte af klienter, herunder boligforeninger, erhvervsvirksomheder og kommuner, med henblik på installation og vedligeholdelse af solcelleanlæg. 

Tendenser i Solcellemarkedet 

Den grønne omstilling skaber en stigende efterspørgsel på vedvarende energikilder, og vi ser, at solcellemarkedet er i en betydelig og spændende udvikling. Solceller er ikke længere kun forbeholdt de mest miljøbevidste, men er nu en yderst rentabel investering, der kan skabe væsentlige besparelser på energiregningen og samtidig bidrage positivt til vores planet. 

Vores Solceller Rådgivning 

Vores solcelle-rådgivning omfatter en lang række forskellige områder. Vi kan hjælpe med alt lige fra planlægning/projektering/tilsyn og gennemgang af eksisterende installation/valg af leverandør/tilmelding osv. til løbende vedligeholdelse af dit solcelleanlæg. 

Koordinering og Anvisning for Placeringer af Solceller 

Et af de vigtigste aspekter af et vellykket solcelleprojekt er placeringen af solcellerne. Solcellernes effektivitet kan variere betydeligt afhængigt af deres placering, orientering og hældning. Vi kan vejlede og anbefale den bedst mulige placering for dine solceller for at sikre optimal effektivitet. 

Tilslutning i Hovedtavler og Anvisning af Føringsveje for Oplægning af Solcellekabler 

Vi kan også være behjælpelig med tekniske aspekter som tilslutning i hovedtavler og anvisning af de bedste føringsveje for oplægning af solcellekabler, samt forsyningskabler for nye tavler/invertere. Dette sikrer at installationen ikke bare er effektiv, men også sikker og pålidelig. 

Sikring for at Anlæggene og Føringsvejene er ”beskyttet imod transienter” og Potentialeudlignet efter DS/HD 60364 

Vi har også dygtige og erfarne eksperter, der kan sikre at dit anlæg er beskyttet imod overspændinger/transienter og samtidig er potentialeudlignet efter DS/HD 60364. Det betyder at vi kan garantere at dit anlæg lever op til de strengeste sikkerhedsstandarder. 

Kontakt os 

Klar til at tage det næste skridt? Kontakt os gerne på 76339200 eller info@bossen-hansen.dk, så tager vi en uforpligtende snak om dit solcelleprojekt. Vi glæder os til at hjælpe dig med din grønne omstilling, og til at tilbyde dig den bedste solcelle-rådgivning på markedet. 

Vi rådgiver også omkring

EnergioptimeringLadestandereNetværksinstallationer – og meget mere. Find alle vores ydelser oppe i menuen.