Institu­tioner

Institutioner

I forbindelse med institutionsbyggerier kan Bossen & Hansen varetage alle el-relaterede opgaver fra idé til færdigt byggeprojekt. Vi ønsker fra starten at lytte og inddrage alle involverede parter, så vores opgaver i forbindelse med el-installationerne tager mest hensyn til arkitektur, funktionalitet og anlægsøkonomi og dermed bliver en integreret del af det samlede byggeri på bedste vis.

Der kan være mange forskellige ønsker fra bygherre, personale og borgere når der opføres institutioner, om det så er daginstitutioner eller plejehjem. Det kan være opfordring til leg, læring i sundt miljø, funktionalitet og fleksibilitet, bæredygtighed, et godt indeklima eller fokus på velfærdsteknologi. Som el-ingeniører kan vores el-projektering ikke løse alle aspekter, men vi kan b.la være behjælpelig med følgende indenfor el-rådgivning til institutionsbyggerier:

El-projektering

Belysningsanlæg

Videoovervågning og adgangskontrol

Netværksinstallationer

Sikkerhedsbelysning

Brandtekniske installationer

Ladestandere

Fagtilsyn

eller se gerne flere af vores ydelser her

Ønsker man som kunde hos os en totalløsning, så har vi en bred vifte af specialister og samarbejdspartnere i vores netværk, der gør os i stand til at tilbyde alle fag indenfor institutionsbyggerier herunder også DGNB.