Nyheder

Nyt laboratorium projekt

Bossen & Hansen A/S er lige nu i gang med et spændende projekt i nærheden af København, hvor vi står for de tekniske installationer i et 1200 m2 nyrenoveret kontor/laboratorium.

Nyt laboratorium projekt

Bossen & Hansen A/S er lige nu i gang med et spændende projekt i nærheden af København, hvor vi står for de tekniske installationer i et 1200 m2 nyrenoveret kontor/laboratorium. Alle kontorerne er af klassisk standard, imens laboratorieområderne er 100% brugerdefineret.
Laboratorieområderne er lavet med GMO (genmodificeret organismer) godkendte materialer, der gør det muligt at producere og forske i laboratorierne.

I lejemålet er der udført nye forsyninger og omlagt flere forsyninger til flere lejemål med udvidelse af et ekstra felt i fordelingstavlen. Derudover er der opsat tre nye tavler i lejemålet. Til laboratorierne er alle forsyninger til køle-, ventilation, tavler, nødgeneratoranlæg overvåget med direkte alarm til overvågningscentral.

I hele lejemålet er der udført KNX-installationer, der gør det let at lave om og ændre i installationen der styrer lys, varme og køl, både i kontorer og laboratoriet.

Projektet er projekteret efter de nye DS/HD 60364 standarder.