Adgangs- og overvågningsinstallationer | Belysningsanlæg | Bygningsautomatik | Fagtilsyn | Laboratorier | Projektering | Sikkerhedsbelysning

Laboratorium, Immudex

DEAS

2019-2020

Projektering, koordinering og fagtilsyn

I forbindelse med flytning af hovedkontor til adressen Bredevej 2 i Virum, skulle virksomheden Immudex have renoveret ca. 1.200m2 til indflytningsklar kontor/laboratorium. Bossen & Hansen A/S har stået for b.la. projektering, koordinering og fagtilsyn af de tekniske installationer.

Alle kontorerne er af klassisk standard, imens laboratorieområderne er 100% brugerdefineret. Laboratorieområderne er lavet med GMO (genmodificeret organismer) godkendte materialer, der gør det muligt for Immudex at producere og forske i laboratorierne.

I lejemålet er der udført nye forsyninger og omlagt flere forsyninger, til flere lejemål, med udvidelse af et ekstra felt i fordelingstavlen. Derudover er der opsat tre nye tavler i lejemålet.

Til laboratorierne er alle forsyninger til køle-, ventilation, tavler, nødgeneratoranlæg overvåget med direkte alarm til overvågningscentral.

I hele lejemålet er der udført KNX-installationer, der gør det let at lave om og ændre i installationen efterfølgende. KNX-installationen styrer lys, varme og køl, både i kontorerne og i laboratoriet.

Tavlen, der forsyner laboratoriet, er forsynet med omkobler for nødgenerator på 220 kW.

Projektet er projekteret efter de nye DS/HD 60364 standard.

Der er udført ny fiber og datainstallation med redundant fiber, hvilket sørger for at sikkerheden er helt i top.